top of page

Partnership Reading

Een partnership reading begint met een inkijkje in de Designs van jullie beide als individu. Dit is een hele belangrijke basis: jezelf en elkaar zien en ook begrijpen wie jullie zijn. Daarna kijken we naar jullie samenzijn: waar zit verbinding, waar zit wrijving, waar vullen jullie elkaar aan en wat is de impact van conditionering als je bij elkaar bent. 

Image by Filipe Almeida

Vanuit genetisch oogpunt gezien zijn we altijd op zoek naar datgene wat we zelf niet hebben. Dit betekent dat je aangetrokken wordt tot iemand met andere eigenschappen: zowel biologisch gezien als gerelateerd aan gedrag en denken. In Human Design betekent dit dat je met elkaar verbindt via de centra, kanalen en poorten in de Bodygraph en ook via de diepere lagen achter de “oppervlakte”. Alles in ons universum is dualistisch, dus ook de werking van onze genen: daar waar je verliefd wordt op elkaar, kun je elkaar ook afstoten.

 

Het klinkt cliché, maar het allerbelangrijkste in een relatie is elkaar zichzelf laten zijn. De uniekheid van de ander mag er zijn, inclusief de irritatiefactoren. Het bewust worden van en open staan voor de uitdagingen in jullie relatie kan voor veel rust zorgen. Je kunt leren om dit proces te aanschouwen in plaats van je erdoor te laten (af)leiden, waardoor jullie meer kunnen genieten van de verbinding die jullie samen hebben.

Een Reading duurt 1,5 tot 2 uur en kost 195,- Euro incl. BTW. Een factuur op bedrijfsnaam is mogelijk.

Een Partnership Reading is altijd met jullie samen. 

Op basis van jullie persoonlijke voorkeur vindt de afspraak plaats in Boxmeer (Noord-Brabant), in Oosterbeek (bij Arnhem) of online via Teams.

bottom of page