top of page
LisaPoortsFotografie-DayInTheLifeNathalieFlorisFemke-21 groot.jpeg

Over Mij

Ik ben Nathalie, mama van Floris en Femke. 

Toen jaren geleden het Human Design systeem op mijn pad kwam, was ik in staat om alles waar ik mijn hele leven al mee bezig was te kunnen integreren, vanuit zowel de wetenschappelijke als spirituele invalshoeken. 

Human Design is een prachtig instrument om mijzelf, mijn kinderen en de mensen om mij heen écht te kunnen zien.

Het mooiste dat ik voor mijn kinderen kan doen is mezelf zijn en hun meegeven hoe ontzettend belangrijk en waardevol het is om te kunnen leven als jezelf. 

Mijn Verhaal

Nathalie Holwerda

Ik ben geboren en opgegroeid in Arnhem. Sinds mijn jeugd gaat mijn passie al uit naar het ontdekken van alles over ons bestaan. Ik heb me verdiept in een breed scala aan onderwerpen, zowel wetenschappelijk als esoterisch, waarmee ik in welke vorm dan ook een brug tussen wetenschap en spiritualiteit kon leggen.
 

In 2019 en 2020 ben ik moeder geworden van een zoon en dochter. In deze intensieve periode tijdens de pandemie kwam ik in aanraking met Human Design. Direct vielen voor mij alle puzzelstukjes op hun plaats: dit was het systeem waarvan ik mijn hele leven al overtuigd was dat het moest bestaan, een systeem dat alle verschillende wetenschappen, filosofieën en theorieën met elkaar verbindt, een synthese van alle kennis die er is.

Na het behalen van mijn Master Bedrijfskunde op Universiteit Nyenrode heb ik 13 jaar in de ICT-sector gewerkt, in gebieden uiteenlopend van procesverbeteringen, organisatieverandering en leidinggevende functies. Toen Human Design op mijn pad kwam heeft het écht gaan leven als mijzelf veel teweeg gebracht in zowel mijn persoonlijke als zakelijke leven. Mijn passie voor Human Design groeide en ook mijn ambitie om dit prachtige systeem met de wereld te delen. Dit heeft geleid tot het ontstaan van mijn eigen bedrijf en het afscheid nemen van mijn carrière in het bedrijfsleven.  

 

Als werkende moeder van twee jonge kinderen weet ik als geen ander tegen welke uitdagingen je aanloopt in het dagelijks leven en de continue dualiteit tussen wie je zelf bent en welke rol(len) je hebt in het leven van anderen. Wat vind ik het onvoorstelbaar fijn om, naast voor mezelf, ook binnen mijn gezin te beschikken over Human Design kennis, om daarmee mijn unieke wezentjes nog beter te kunnen begrijpen. Human Design is er echt voor onze kinderen. Met B Human Design wil de kennis en ervaring die ik met het Human Design systeem heb opgedaan delen met iedereen die een rol speelt in het leven van een kind. 

Nathalie Human Design chart

when you let go of expectations, you can find yourself in the right place at the right time
~ Ra Uru Hu ~ 

bottom of page